Какво свързва болката в гърба с разширените вени? Отговорът може

...
Какво свързва болката в гърба с разширените вени? Отговорът може
Коментари Харесай

5 признака, че водите заседнал начин на живот

Какво свързва болката в гърба с разширените вени? Отговорът може да ви изненада. Това е дълго седене зад бюро или пред тв приемника. Но описът на неразположенията свързани с продължителното седене, не свършва дотук. Заседналият метод на живот, неналичието на физическа интензивност и многото часове работа на бюро способстват за развиването на доста съществени заболявания, като диабет вид 2 да вземем за пример.

Заседналият метод на живот рано или късно ще ви донесе съществени болести. Десетки минути в рейса или колата, по-късно доста часове на бюрото и компютъра и най-после релаксация... пред тв приемника. Удобство, мързел, липса на време - каквото и да прави нашия метод на живот толкоз неактивен, резултатите са същите: здравословни проблеми.

За да не стигнете извънредно надалеч в отрицателния смисъл на думата, обърнете внимание на признаците, които красноречиво ви споделят, че водите в действителност затънал метод на живот.

1. Често главоболие, мъчно дишане

Прегърбването и навеждането напред по време на работа на компютъра също могат да причинят главоболие, тъй като в това състояние постоянно стискаме челюсти и стягаме лицевите мускули. Главоболието се благоприятства и от хипоксия вследствие на проблеми с дишането. Това е по този начин, тъй като когато седите дълго време, свивате коремните си мускули, което прави вдишването и издишването непълни.

2. Имате Запек?

Липсата на извършения отслабва коремните мускули. Това предизвиква забавянето на изхождането и развиването на " синдром на мързеливото черво " - механизмите, които обуславят чревния инстикт, последователно престават да действат. Хроничният запек има негативен резултат върху организма - дълготрайното задържане на останки от храна в червата предизвиква образуването на токсични субстанции, които въздействат неподходящо върху положението на самите вътрешности, причинявайки раздразнение и инфектиране и утежняване на общото богатство (слабост, главоболие ).

3. Хемороиди

Хемороидите са прекалено разширение на вените в аналния канал. В резултат на заседналия метод на живот налягането в коремната празнина се усилва, а по време на мощния напън, породен от компликации с дефекацията, натискът върху кръвоносните съдове се усилва. С течение на времето те се уголемяват и изпъкват от ден на ден и повече, до момента в който излязат отвън ануса. Хемороидите изгарят, болят и кървят и защото са непрекъснато раздразнени, в последна сметка се възпаляват.

4. Болките в гърба са следващия симптом, че имате затънал метод на живот

Заседналият метод на живот е най-голямото изтезание за гръбначния дирек - седнали го натоварваме съвсем два пъти повече от стоеж. Претоварването и неналичието на извършения отслабват мускулите и връзките, които поддържат гръбначния дирек в вярната позиция.

5. Имате ли напоследък наднормено тегло и високо кръвно налягане?

Заседналият метод на живот нормално върви ръка за ръка с неприятната диета и в последна сметка води до наддаване на тегло. Тези три детайла по едно и също време са съвсем гаранция за висок холестерол, неефективна работа на сърцето и артериална хипертония - т.е., предвестител на злополука за сърдечно-съдовата система.

Е, при какъв брой вас са налице тези признаци?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР