Какво става! Лили Иванова изцяло отложи 9 концерта от турнето

...
Какво става! Лили Иванова изцяло отложи 9 концерта от турнето
Коментари Харесай

КОВИД тормоз и за Лили! Отмени 9 концерта

Какво става! Лили Иванова напълно отсрочи 9 концерта от турнето си, което планираше за тази година, видя " Телеграф ".

Така във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик тази година не се плануват никакви концерти. Самата прима оповести, че събитията в тези градове са напълно анулирани.

Всъщност това е следващото отсрочване на турнето на певицата, което трябваше да бъде през предходната година, като аргументите са напълно свързани с пандемията. Най-голямата звезда сега у нас се усеща виновна да дава образец, а и желае да пее пред цялостни зали, с цел да зарадва повече от феновете си.

Така новите дати на изявите й са 3 септември в Летния спектакъл на Варна, 14 септември в Античния спектакъл на Пловдив, 25 октомври в „ Младост “ на Бургас, 9 ноември в ДКС във Велико Търново, 11 ноември в зала „ Арена “ в Шумен, и 13 ноември в зала „ ОЗК Арена “ в Русе.

Лили отново ще приключи и това турне с три концерта в зала 1 на НДК в София. Сега техните дати бяха изместени за 14, 15 и 16 декември. Тези изяви също ще бъдат с поддръжката на Столична община. По традиция там певицата постоянно показва нова ария.

Звездата заяви и какво може да се прави с купените билети за предходни нейни концерти, който до момента не се реализираха предходната и тази година. „ Закупените все още билети за 28 ноември 2020 година и 17 март 2021 година ще важат без презаверяване за датата 15 декември 2021 година Закупените все още билети за 18 март 2021 година ще важат без презаверяване за датата 16 декември 2021 година “, посочи певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР