Какво става, когато се съберат брилянтна певица (но да не

...
Какво става, когато се съберат брилянтна певица (но да не
Коментари Харесай

Ейми Лий и Дейв Стюарт с кавър на Love Hurts

Какво става, когато се съберат брилянтна певица (но да не е Ани Ленъкс) и именит композитор, оставил някои от най-великите песни в историята на попмузиката? Еми, вършат кавър...

Даже не " еми ", а Ейми - гласовитото певище на Evanescence и титанът - съосновател на Eurythmics Дейв Стюарт направиха една от най-интересните колаборации в последно време.



Двамата споделиха своя версия на класическото парче на The Everly Brothers - Love Hurts. Сингълът ще излезе в цифровите платформи на следващия ден - в петък (24 юни), посредством Bay Street Records. Дни преди формалното разпространяване на парчето излезе видеоклип.

Да си го кажем - Дейв не е тъкмо най-великият артист... Но сигурно имат капацитет за нещо по-авторско.

" Сътрудничеството ми с Ейми се случи инцидентно, само че се трансформира в магическо премеждие. Тя е страхотна креативна мощ и работим доста добре дружно. Бързо разбрахме, че нашата версия не звучи въобще като оригинала, само че откакто бяхме почнали, не можехме да спрем! ", споделя Стюарт, представен от Zrock.bg.

" Преди няколко седмици Дейв Стюарт се обади и ме попита да ли желая да работим дружно върху емблематичната ария на The Everly Brothers - Love Hurts.

Изключително съм разчувствана от новото ни другарство и новата ни ария “, прибавя на собствен ред Ейми Лий.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР