Какво ще стане по-сериозно от COVID-19 и не може да

...
Какво ще стане по-сериозно от COVID-19 и не може да
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако Тръмп се влоши и не може да изпълнява задълженията си на президент на САЩ?

Какво ще стане по-сериозно от COVID-19 и не може да извършва отговорностите си като президент на Съединени американски щати? – една от медиите оттатък Атлантика, с които Тръмп е в доста неприятни връзки.
Засега най-малко Белият дом не е споделил публично какъв е проектът при подобен процес на събитията. А сътрудниците на Тръмп настойчиво мълчат дали той или брачната половинка му Мелания имат признаци. Лекарят на Белия дом обаче споделя, че Тръмп ще продължи да си извършва отговорностите без спиране, само че има протоколи за деяние, в случай че физическото положение на президента не му разрешава да извършва някои отговорности.
Съгласно разбора на вестника, а след него – представителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която е от Демократичната партия.
 Доналд Тръмп и Мелания са с ковид Доналд Тръмп и Мелания са с ковид
Американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания са с ковид. За това заяви самият той в Twitter. " Тази вечер аз и с...
Спорен въпрос обаче е, че Конституцията не предлага ясни насоки за това по какъв начин да се дефинира дали президентът не е в положение да извършва служебните си отговорности.
25-ата корекция имаше за цел да се оправи с всевъзможни неясноти по отношение на това кой управлява държавното управление, когато президентът не може. Ако президентът се разболее и кабинетът дефинира, че той или тя не е в положение да извършва отговорностите на службата, 25-та корекция дава на администрацията пълномощието краткотрайно да трансферира властта на вицепрезидента. След това президентът може, откакто се сметне за кадърен, да си възвърне властта на президентството.
Други американски президенти са се разболявали съществено по време на ръководството си - Джордж Вашингтон е бил заплашен от гибел по време на разразил се грип, а Удроу Уилсън е тежко болен по време на мирни договаряния след Първата международна война в Париж - четирима са умряли по естествена гибел, до момента в който са били на поста. Четирима други са били убити.
Както е известно,, съгласно разбор на Китайския център за надзор и предварителна защита на болесттите. Друго изследване, оповестено в Nature през август, откри, че това е по този начин, тъй като мъжете провокират по-слаб имунен отговор от дамите.
 Близък помощник на Тръмп е с ковид, има фотоси, че не носи маска - какво е ситуацията с президента на Съединени американски щати? Близък помощник на Тръмп е с ковид, има фотоси, че не носи маска - какво е ситуацията с президента на Съединени американски щати?
Бившият шеф на връзките в Белия дом и сегашен консултант на Доналд Тръмп най-вече по външните въпроси Хоуп Хикс е инфектирана с ко...
Много хора възрастта на Тръмп обаче са се възстановили.  Въпреки че рискът от тежко заболяване от COVID-19 се усилва с възрастта, множеството хора, които се заразяват, се оправят бързо с минимални признаци.
Експертите са единомислещи, че идната седмица ще бъде от решаващо значение за установяване на хода на заболяването на Тръмп.
" Ако господин Тръмп не развие признаци, антителата ще се появят 10 дни след началото на болестта и той ще се възвърне ", съгласно доктор Хуей от китайския университет в Хонг Конг.
Настоящите оценки допускат, че признаците, в случай че се появят, биха могли да го създадат единствено за два дни или до 14 дни след излагане на вируса. Ако развие леки признаци като кашлица, тресчица или зной, може да му отнеме седмица, с цел да се възвърне. Тежкото заболяване, което може да значи развиване на белодробни лезии и пневмония, може да изисква хоспитализация, допустима вентилация и месеци на лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР