Какво ще се случи, ако извадите Джон Сноу от Вестерос

...
Какво ще се случи, ако извадите Джон Сноу от Вестерос
Коментари Харесай

Кит Харингтън от Game of Thrones влиза в Сезон 3 на Industry

Какво ще се случи, в случай че извадите Джон Сноу от Вестерос и го поставите в остъкления небостъргач на лондонска капиталова банка?

Отговорът е Industry 3. Кит Харингтън, който изигра емблематичния основен воин от Game of Thrones, влиза в третия сезон на един от най-интересните нови сериали по HBO.

Industry разказваше историята на група млади и свръхамбициозни финансисти, които преди малко стартират кариерата си в банката Pierpoint и научават разпоредбите на играта по най-трудния вероятен метод.

Алкохол, опиати, секс, неистини, изменничества, самоубийствено напрежение и покупко-продажби за стотици милиони са " детайлите ", които се случват зад кулисите на промишлеността.

Харингтън ще влезе в ролята на бизнесмена Хенри Мък, който ръководи компания за " зелена " сила на име Lumi - един от бизнесите, от които екипът в Pierpoint се пробва да направи пари.

Създателите на сериала Мики Даун и Конрад Кей дават обещание, че " шоуто няма да се повтори ", а ще насочи погледа си в нови направления, в това число към обвързването сред финансите и политиката, което беше загатнато в последния сезон.

" Рамката се уголемява и феновете стартират да виждат кои са шефовете над тези хора, кои са шефовете на шефовете им и по какъв начин една огромна инвестиционнабанка се вписва в йерархията на обществото в по-общ смисъл ", споделя сценаристът и консултиращ продуцент Джоузеф Карлтън, представен от Digital Spy.

Последната огромна роля на Кит Харингтън в киното беше в супергеройския филм " The Eternals ", който не съумя да събере изключително положителни мнения макар звездите в кастинга.

Наскоро той взе участие и в новия сериал по Apple TV+ " ".

Очаква се Харингтън да се включи в, отдаден особено на неговия воин Джон Сноу, като действието би трябвало да се развива след събитията от финалния 8-и сезон на сагата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР