Какво ще работят Меган и Хари, когато изберат обикновения живот

...
Какво ще работят Меган и Хари, когато изберат обикновения живот
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще озвучава анимационни филми за „Дисни“

Какво ще работят Меган и Хари, когато изберат елементарния живот пред кралските привилегии е въпросът? Поне за нежната половинка от фамилията към този момент има изясненост по този въпрос. Меган Маркъл е подписала контракт за работа с развлекателния конгломерат „ Дисни “, съобщи английското издание „ Таймс “. Това евентуално се е случило преди 6-седмичната аудиенция на херцозите на Съсекс в Канада, където останаха за коледните празници.

Задължението на Маркъл ще бъде да озвучава анимационни филми, в подмяна на споразумяване на подаяние за основаната в Ботсвана благотворителна организация „ Слонове без граници “, която оказва помощ за предотвратяване на бозайниците от бракониери. През октомври предходната година принц Хари се включи в самодейност на организацията за облагородяване на гора в Национален парк „ Чобе “, в Африка.

Междувременно кралица Елизабет II и през днешния ден продължава диалозите за бъдещето на кралската двойка след изненадващото им отдръпване от кралските отговорности, което оповестиха в предходната сряда. Днес принц Хари, принц Уилям и принц Чарлз са в имението Сандрингам. Очаква се Меган да се включи в дискусията по телефона от Канада, където от няколко дни е със сина си Арчи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР