Какво се случва? Въоръжени с калашници обикалят Асеновград Снимахме непрофесионален

...
Какво се случва? Въоръжени с калашници обикалят Асеновград Снимахме непрофесионален
Коментари Харесай

Престъпници ли са мъжете с калашници, стреснали Асеновград

Какво се случва? Въоръжени с калашници обикалят Асеновград

Снимахме непрофесионален клип по студентски план. Пропуснали сме обаче да пожелаваме позволение от институциите. По време на снимането всеобщо хората ни се радваха. Група от жители обаче са се почувствали застрашени поради оръжията. Това разясниха младежите, взели участие в скандалното видео, изправило косите на асеновградчани.

Те допълниха, че автоматите не са същински.

Според тях е било видно, че снимат клип, тъй като пред тях се е движела кола с камери. Момчетата се извиниха обществено поради недоразумението.

„ Бързата реакция на сътрудниците от районното полицейско ръководство открива, че това са пластмасови автомати. Тези оръжия не са насочвани против жители, само че е имало много уплашени хора. Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане по случая. На четиримата арестувани ще бъде повдигнато обвиняване за безчинство ”, сподели пред Нова телевизия шефът на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков.

Очевидци на шокиращата панорама разпространиха видеоклип, на който се вижда по какъв начин двама души заплашително надигат оръжие. Видеото, което за секунди обиколи обществените мрежи, предизвика бурни реакции. Притеснени жители са подали голям брой сигнали в полицията. Часове по-късно органите на реда са открили участниците в клипа, а двама от тях са задържани в локалното ръководство. Четиримата задържани са арестувани за 24 часа. Двама от тях са размахвали автомати, а другите двама са карали джиповете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР