Какво се случва в Европейския съюз?. Този въпрос задава в

...
Какво се случва в Европейския съюз?. Този въпрос задава в
Коментари Харесай

Каракачанов: НПО искат от ЕП да ни натисне за Истанбулската конвенция и Полфрийман

" Какво се случва в Европейския съюз? ". Този въпрос задава в своята позиция в формалния си профил във Facebook заместител министър-председателят, министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското държавно управление.

Каракачанов оповестява, че писмото идва тъкмо след съвещанието й, на което бе разисквано върховенството на закона. Според вицепремиера обаче на съвещанието на комисията са участвали неправителствени организации, измежду които още веднъж се подрежда Българският хелзинкски комитет.

" Официално разгласен предлог за срещата е " битката с корупцията " по искане на същите НПО-та. Оказа се обаче, че зад паравана на " битката с корупцията " за следващ път е подложен въпросът за " правата на ЛБГТИ хората ", " Рома-хората " и " Българо-македонското малцинство " - цитатите са буквален превод от писмото до българското държавно управление ", акцентира още Каракачанов.

Той изяснява, че в това писмо се слага въпросът " Защо българското държавно управление не регистрира неправилните тълкования на Истанбулската спогодба и за какво не работи за защита на дамите посредством утвърждението на конвенцията? ". Поставя се също въпросът за " правата на австралийския жител " Джок Полфрийман.

По думите на Каракачанов се оказва " систематичен напън с всички сили и средства против България - като национална страна, против християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и против българските национални институции - като единствена спънка пред налагането на антинационални и антихристиянски полезности, правила и практики ".

" Като ръководител на Вътрешна македонска революционна организация изрично декларирам, че ръководената от мен политическа групировка изрично ще се опълчва на всяка форма на напън против страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни еднаквост, размиване на християнските полезности и разтрошаване на обичайното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и безапелационна национална позиция, а не да се спотайват пред следващия опит за напън против нашата страна, надявайки се на политически дивиденти предвид на идните изключителни или постоянни парламентарни избори ", написа още Красимир Каракачанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР