Какво се случва със Спартак (Пловдив)? Никой не може да

...
Какво се случва със Спартак (Пловдив)? Никой не може да
Коментари Харесай

Пълна мистерия около шампиона на България за 1963 година

Какво се случва със Спартак (Пловдив)? Никой не може да отговори на този въпрос. Бъдещето на първенеца на България за 1963 година е обгърнато в цялостна тайнственост и даже ентусиастите под тепетата не знаят какво тъкмо става. Към момента " гладиаторите " не престават да нямат тим, като няма развиване към мълвата, че подобен може да стартира да се състезава в окръжните дивизии.

Стадион " Тодор Диев " пък продължава да тъне в съсипия, a няколкото детски и младежки групи, които упражняват там, поддържат илюзията, че симпатичният клуб е към момента жив. Жив е, само че на нещо като изкуствено дишане. Като снежец се стопи пролетният слух, че предприемач от региона на хазарта може да тръгне да финансира " гладиаторите ". Нищо такова не стана и дали Спартак ще има мъжки отбор, остава тотална мистерия.

Някои пловдивчани настояват, че всичко се върти към стадиона в " Кючук Париж ", към който имало огромни ползи. Интереси, сянката на които стигала чак до политическите етажи. Според локални наблюдаващи преди година някой тихомълком е принудил шефовете на Спартак да се откажат от Трета лига и явно на " гладиаторите " се пречи. Някои считат, че тимът би могъл да се устоя в по-долните равнища на футбола единствено от наеми при взета концесия поради близостта с автогарата и ЖП гарата.

Запознати означават още, че разнообразни управления на клуба пробват да вземат стадион " Тодор Диев " от над 15 години, само че все несполучливо. Дали в действителност някой пречи и дали спортното оборудване в " Кичука " е обект на подмолна игра, никой не може да каже изрично. А в това време изстрадалите почитатели на Спартак не престават да чакат положителни дни за своя обичан отбор. Надеждата умира последна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР