Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки

...
Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки
Коментари Харесай

Какво става с Жени Калканджиева?

Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки би си задал този въпрос, в случай че попадне на притеснителното фото, на което Хотарена се натъкна.

Хубостта на Шестата в света като че ли се е изпарила, а на нейно място са пристигнали подпухнали формирания и торбички под очите.

На какво тъкмо се дължи посърналият тип на шефката на Визаж не може да се каже сигурно. От години се мълви из светските среди, че тя обича да си пийва алкохол, а не веднъж е засягана тематиката за афинитета ѝ към неразрешените вещества.

Тяхната разрушителна композиция е правдоподобна причина за това, което виждаме на фотографията, само че въпреки всичко си остава единствено съмнение, идващо от недоброжелатели. „ Недоспиването до такива резултати води “, разясняват в мрежата.

Възможно е Жени да има проблеми, решаването на които е по-важно, в сравнение с да губи време в лутане. А може би провалите от ЕГН-то да са си споделили думата и най-успешната ни Мис България да отхвърля да се бори с тях…

Всъщност да наподобява постоянно съвършено и непременно - в никакъв случай не е било приоритет на Калканджиева и тя е демонстрирала неведнъж задоволително огромната си храброст - да демонстрира себе си и в най-натуралната светлина.

Всички се надяваме още веднъж да я забележим свежа и красива, само че в случай че и по този начин се усеща добре, няма потребност да я порицаваме и да ѝ даваме ум.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР