Какво се случва с Григор Димитров?! Хасковлията изперка тотално, но

...
Какво се случва с Григор Димитров?! Хасковлията изперка тотално, но
Коментари Харесай

С*кс хищницата го побърка: Гришо пъхна език в устата на Мадалина пред очите на всички!

Какво се случва с Григор Димитров?! Хасковлията изперка тотално, само че за благополучие не става дума за корта, а за любовта. Гришо постоянно е бил учтив, обран и даже затулен във връзките си. Даже огнената Никол Шерцингер не съумя да го накара да се разчупи до такава степен, че да станат медийна сензация с интимните си " лиготии "...

Е, това към този момент е в предишното, а Гришо е неразпознаваем. Преди дни, във Венеция, пред очите на всички, той по този начин буйно и даже гневно се нахвърли да целува Мадалина Ганеа, че си напъха езика в устата й, без да му дреме дали някой ще го види.

Докато фотографите се усетят, двамата към този момент си бяха теглили по една целувка, подобаваща за късните часове на нощта, а след това още веднъж се заеха да театралничат. Очевидно е, че Мадалина, която е с*ксуален звяр, по този начин е влезнала под кожата на Гришо и по този начин се е впила в мозъка му, че нашият взима-дава.

" Не излизат от хотелската си стая и не стопират да го вършат, даже хората от личния състав към този момент се смеят ", описват източници и единствено пожелават на Димитров това да не го скапе на корта.

Други пък шушукат, че Мадалина скоро ще стане госпожа Димитрова, тъй като тенисистът преди дни й изискал ръката. Григор не е обявявал нищо публично, само че Ганеа избра бяла рокля, прилична на булчинска, което може и да е мигане към света.

Тагове: Гришо Мадалина Ганеа Григор Димитров Никол Шерцингер тенисист брак рокля венеция Мадалина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР