Какво се случва с Емилия? Този въпрос феновете й си

...
Какво се случва с Емилия? Този въпрос феновете й си
Коментари Харесай

Бременност или раздяла с „Пайнер” за Емилия?

Какво се случва с Емилия? Този въпрос почитателите й си задават от 16 юли, когато в профилите й в обществените мрежи се появи известие, подписано от админ: „ Поради непредвидени условия, всички участия и изяви на Емилия на този стадий се постанова да бъдат преустановени”. Бременност, разлъка с „ Пайнер” и хранително неразположение са известните клюки за изненадващото й слизане от сцената.

Певицата, която на 21 март чества 39-тия си рожден ден, е измежду дейните в обществените мрежи, само че е предпочела известието да е подписано от админ, което в допълнение озадачи феновете й. Още повече единствено до преди дни Емилия пътуваше от присъединяване към присъединяване. При две от последните си театрални изяви хитовата певица се изяви с лачения костюм от клипа си „ Турбуленция”. Тоалетът, който съставлява боди, е много впит, тъй че в случай че Емилия чака трето дете, което бе измежду първите догатки за неочакваното й излизане в отпуск, евентуално е напълно при започване на бременността. Както е известно, певицата, която е омъжена за предприемача Жорж Башур, има наследник Иван и щерка Мира от връзката си с Коко Динев.

„ Много съм щастлива от резултатите, които демонстрира „ Турбуленция”, от цялото внимание, вашата обич и угриженост, само че имах потребност да забавя темпото. Предстоят все по-интересни планове, за които нямам самообладание да ви споделя, само че те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви”, написа Емилия дни по-късно в обществената мрежа и показа свои фрагменти, на един от които коремът й наподобява много подут. Певицата показа фотографията часове преди рождения ден на мъжа й Жорж Башур на 21 юли. Разбира се, Емилия не пропусна да го поздрави и да засвидетелства любовта си, както и да показа нови фотоси: „ Отношението е нещо малко, само че с огромно значение. Уважението е също толкоз малко само че с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не постоянно е лесна, само че постоянно си заслужава! Честит рожден ден на моята луда и същинска обич Жорж.”

Въпреки фотографията, на която коремът й наподобява подут, и изненадващото „ закъснение на темпото”, към този момент догатката, че Емилия е бременна си остава такова. Затова пък почитатели изнамериха причини за слуха, че певицата се е разделила „ Пайнер”. Емилия продължава да попада в каталога на фолк колоса, само че името й се открива и в графата „ Бивши изпълнители” в Уикипедия. Там е конкретизирано, че съдействието й с компанията е от 2000 до 2021 година Някои незабавно допуснаха, че може да е неточност или друго, само че въпреки всичко подозрението си остава. И въпреки всичко неочакваното слизане от сцената допуска „ непредвидени обстоятелства”, както е посочено в известието, което надали би могло да е обвързвано с връзките й с „ Пайнер”. Затова се появи и трета версия – Емилия имала неразположение, провокирано от храна. Каква е истината, към този момент остава тайнственост.

Певицата надали ще държи още дълго почитателите си в напрежение, а и рискува слуховете да ескалират. Вече се прокрадва отново мълвата за бракоразвод. Последно за подобен се заприказва през февруари. Тогава Емилия побърза да опровергае мълвата и да подчертае, че с Жорж Башур са дружно и всичко е наред, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР