Какво се случва с душата на човек след смъртта? Бихме

...
Какво се случва с душата на човек след смъртта? Бихме
Коментари Харесай

Зодията ви издава кой сте бил в миналия си живот

Какво се случва с душата на човек след гибелта? Бихме желали да имаме вяра, че оттатък прага на живота има продължение на пътя или има втори късмет да го изживеем по друг метод. За благополучие езотериците имат варианти по какъв начин това може да се случи и преди всичко загатват прераждането.
Овен
Хората от този волеви знак в предишния живот са служили като командири и водачи. Във всеки случай те са били свързани с военна работа. Ето за какво в този живот те са решителни, нападателни и безстрашни.
Телец
Определено са били човек на изкуството и най-вероятно художник или махленски музикант. Уменията му в предишния живот се демонстрират и в сегашното. Телецът има добре развито възприятие за хубост и той знае по какъв начин да основава хубост към себе си.
Близнаци
Определено представителите на този знак в предишния живот са се движили в най-висшите кръгове, евентуално са били дипломати или просто всемирски хора. Иначе по какъв начин другояче да разбираем вроденото им възприятие за такт, да договарят по най-хубавия вероятен метод.
Рак
Тези хора най-вероятно са били учители или наставници. Те са доста чувствителни към другите и взискателни към себе си, само че в това време имат ярка харизма. Може би в предишния живот те са учили децата да четат и пишат или са управлявали философско общество.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР