Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и

...
Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и
Коментари Харесай

Ако правите тези 7 неща, ще се превърнете в секс богиня

Какво се случва, когато попитате най-вещите специалисти по обич и секса з техните обичани препоръки и трикове по какъв начин да вършиме по-добър секс? Получавате доста потребна информация за това по какъв начин да бъдете същински секс богини! Ето какво споделят някои от най-изявените сексолози, консултанти и фамилни терапевти в света.

1. Фокусирайте се върху самоудоволствието

Опитайте се да превърнете мастурбацията в приоритет за един месец. Поставете си цел да разширите своя репертоар. Научете се да изпитвате оргазъм сами. Научете защо е „ гладно ” тялото ви.

2. Използвайте възприятието си за досег

Основата на секса е докосването, само че множеството от нас в никакъв случай не се научават по какъв начин да употребяват ръцете си, с цел да доставят наслаждение. Отделете време, с цел да овладеете уменията за масаж и еротично допиране и ще отключите доста позитиви. Ръката е най-хубавата секс играчка, изобретявана в миналото, а и не е нужно да сменяте батериите!

3. Задавайте въпроси

Да бъдете страхотни в леглото се научава посредством процедура, упътвания, превръщане на внимание на звуците и придвижванията на колегата. Не сте сигурни дали сте положителни? Задавайте въпроси като „ Какво най-вече ти хареса? “. Но не го питайте по какъв начин сте се справили по време или незабавно след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтригувани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР