Какво се случи с Преслава и защо певицата рухна?! Това

...
Какво се случи с Преслава и защо певицата рухна?! Това
Коментари Харесай

Взрив! Преслава обляна в сълзи: Има любов, която остава след края! (СНИМКИ)

Какво се случи с Преслава и за какво певицата рухна?! Това се питаха стотици консуматори в нета, откакто преди час Преси пусна фотоси, на които просто не е тя. От радостната и лъчезарна Преслава няма и диря. Лицето й е сковано от тъга, очите плуват в сълзи, а тя самата написа доста тежки думи.

Добричлийката показа, че се усеща по този начин, поради една обич, която е изгубила, само че която остава и даже я съпостави с тази на кучето Хачико от едноименния филм. Любов, която остава и след края - това написа Преси доскоро.

Разбира се, догатката мигновено бе, че тя и Павел Лазаров са се разделили. Знаем, че той е татко на единствената все още щерка на Преслава - Паола, а двамата останаха дружно доста по-дълго време, в сравнение с се очакваше.

Да, преди време никой не очакваше тази обич да просъществува и не за друго, а тъй като никой не намираше Павел за заслужен за Преси. Е, за наслада на почитателите и най-много на самата певица, двамата с Лазаров са си все по този начин дружно. А трагичният й пост е част към новото й парче, което се споделя " Улицата ".

В него тя е в дует с някогашния на Моника Валериева - Меди, който преди към година разруши сърцето на силиконовата бръмчалка.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР