Какво се случи с онази България, която бе фактор на

...
Какво се случи с онази България, която бе фактор на
Коментари Харесай

Бойко: Крокодили, мечки, вълци - всичко изловихме!

Какво се случи с онази България, която бе фактор на Балканите, в която идваха всички европейски водачи? Това попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ихтиман. " Цялата верига на доставки в този момент минава през Гърция и Турция - газ, жито. Всичко това щеше да се прави от София. Какво се случи? Кой изиска България да удари дъното в Балканите и в Европа? ", продължи да пита той.

Той напомни, че по негово време България бе станала фактор на Балканите. " Нескромно е, че е било единствено поради мене, имах страховит екип - външни, вътрешни министри. Всички събития бяха в София, не в Анкра, Букорещ.. Варна бе град, който всеки в Европа знаеше. То Юнкер, Макрон, Ердоган, Нетанахо - всички идваха. " Какво се случи с страната? ", ядоса се Борисов. Как се довежда президент на Франция, канцлер на Германия, министър председател на Англия да се разхождат по Моста на влюбените в София? И някакви ще ми дават оценка на мен ", добави още той.

" Черни беемвета нощно време, с полицейски лампи и грабеха – крокодили, мечки, вълци, какво ли не хванахме тогава. Всичко изловихме, а в този момент минават по 50 000 автомобила по „ Тракия “, сподели той.

„ Всичко това беше за хората. Правихме паркове, площадки, стадиони, детски градини. Това сме правили. От какво да ни е неловко даже “, запита той.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж предизвести, че пари няма, а нарастването на пенсии и заплати е изядено от инфлацията. Според него никой не желае да ръководи, тъй като служебното държавно управление дохарчва парите и към този момент изнемогва, а проблем идва и от " всички тези големи разноски, които са заложени и от това, че ни обраха джобовете ". Взеха ви ги с вашето търпеливо безмълвие, обърна се той и към своите.

И в Ихтиман членове и симпатизанти на ГЕРБ се заканиха да обезпечат изборна победа за партията си. Всичко това се случи под погледа на някогашния министър председател Бойко Борисов. Своеобразен хазаин на събитието бе кметът на Ихтиман Калоян Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР