Какво се случи по време на церемонията по връчването на

...
Какво се случи по време на церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Оскарите 2022: Какво се случи на церемонията между Уил Смит и Крис Рок

Какво се случи по време на церемонията по връчването на премиите Оскар сред Уил Смит и Крис Рок? Нелепи смешки, няколко секундно безмълвие и пестник на сцената.

Небивалият скандал на 94-та гала по връчването на премиите на кино Академията провокира ужас измежду феновете, откакто Уил Смит зашлеви свиреп пестник на Крис Рок.

Крис Рок за първи път бе хазаин на Оскарите през 2005 година, още тогава шегите му бяха брутални и евентуално това бе повода Академията да го предложения до 2016 година Втората му поява на Оскарите бе съпроводена с смешка към Джейда Смит, която съобщи, че ще бойкотира церемонията поради неналичието на разнообразието измежду номинираните. Рок пък и се подигра като сподели: Джейда, която бойкотира Оскарите, е все едно аз да бойкотирам фотосите по бикини на Риана. Не бях поканен.

Сега на Оскарите Рок стартира да се майтапи с външния тип на някои от присъстващите, само че откакто видя бръснатата глава на Джейда, той разгласи, че чака с неспокойствие кино лентата GI Jane II (Първият филм GI Jane или Редник Райън, в който взе участие Деми Мур. В американския филм, който е военна драма, Мур е с бръсната глава – б.р.)

Последва към 30-секундно безмълвие, а Уил бе очевидно сърдит. Той скочи на сцената и удари пестник на Рок в лицето. Гърбът на Уил закриваше протичащото се, само че след това стана ясно и от фотоси и камери какво тъкмо се е случило. “Уил Смит преди малко ме удари”, сподели в неразбиране Рок.

На фрагментите се чува по какъв начин след удара Смит приказва от мястото си: „ Дръж името на жена ми надалеч от ши**ната си уста “.

По време на излъчването в Съединени американски щати тези 30 секунди бяха безшумни, а фрагментът замразен.

Голата глава на Джейда е болна тематика на фамилията. Преди време тя разкри, че е диагностицирана с плешивост, което води до загуба на коса. Джейда сподели, че е минала дълъг път до момента в който одобри това й положение.

По-късно Уил Смит, когато се качи на сцената, с цел да получи статуетката си за най-хубав артист за ролята на Ричард Уилямс в “Методът Уилямс”, той се извини на много хора, в това число на тенис звездите, дъщери на Ричард Уилямс, само че не загатна името на Рок.

“Ричард Уилямс е буен бранител на фамилията си”, сподели Смит. След това замълча и от очите му се стичаха сълзи. “Поразен съм от това, което Бог ме приканва да върша и да бъда в този свят ”.

От полицията на Лос Анджелис обявиха, че Крис Рок е “отказал да подаде сигнал ” и няма да проверява Уил Смит, за шамара.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР