Какво се случи до този час? Зеленият сертификат може да отпадне

...
Какво се случи до този час?
Зеленият сертификат може да отпадне
Коментари Харесай

Идеята глоба за всеки, качил видео с насилие между деца, се подкрепя от Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Зеленият документ може да отпадне до месец, споделя съветничката на премиера по пандемичните въпроси проф. Радка Аргирова.

Световната здравна организация предизвестява за по-заразен подвариант на Омикрон, за който обаче изследванията до момента са прекомерно малко. Освен това бил засечен в страни като Англия, Норвегия и Дания, които към този момент оповестиха, че смъкват множеството противоепидемични ограничения.

Държавата ще оказва помощ за скъпия ток на общините, само че единствено в случай че транспарантно харчат бюджетите си, разгласи министър председателят.

" Не санкция, затвор би трябвало! Всяко последващо такова видео прави все по-популярна практиката " да набием някого, да се снимаме и след това да се гледаме в нета " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Подкрепяте ли санкция от 10 000 лева за качване на видеа с принуждение сред деца? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли санкция от 10 000 лева за качване на видеа с принуждение сред деца? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на концепцията на учебен шеф да предложи такава законодателна смяна след случай с нападание над момиче в учебно заведение, сниман и оповестен в обществените мрежи.

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР