Какво се случи до този час? Запорожката АЕЦ е под контрола

...
Какво се случи до този час?
Запорожката АЕЦ е под контрола
Коментари Харесай

Хотелиери очакват пари от държавата за настанените бежанци от Украйна

Какво се случи до този час?

Запорожката АЕЦ е под контрола на съветски военни откакто през нощта бе обстрерлвана и се възпламени. Радиационната конюнктура у нас е естествена, няма потребност да се одобряват таблетки йод, увериха от Агенцията за нуклеарно контролиране.

Паниката по безниностацциите била провокирана от младежката органзиация на ГЕРБ, разгласи министър председателят Кирил Петков на брифинг.

" Всеки хотелиер, настанил бежанци от Украйна, е решил за какъв брой време може да си разреши да ги устоя със лични средства. Държавата би трябвало да помогне и да покрие тези разноски. Още от коментара на Бранимир Миланов от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация очаквайте в Podcast новините.

" Само това липсваше - с два поста във " Facebook " и едно патриотично изявление в медиите да образува лична партия " това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Ще подкрепите ли партия на Стефан Янев, " когато му пристигна времето "? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете по-късно.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ще подкрепите ли партия на Стефан Янев, " когато му пристигна времето "? " До този миг превес имат отговорите " Не ".

Повдигаме въпроса откакто през вчерашния ден някогашният боен министър и длъжностен министър председател Стефан Янев удостовери в подножието на връх Шипка, че счита да разгласи основаването на политически план, само че това щяло да стане, " когато му пристигна времето ".



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР