Какво се случи до този час? За 10 години България се

...
Какво се случи до този час?
За 10 години България се
Коментари Харесай

Състаряването на мозъка с 10 г. след тежък COVID е безспорен факт за повечето слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

За 10 години България се е " стопила " с 844 хиляди души, демонстрират предварителните данни от националното броене.

Десетки убити и над 1000 ранени при демонстрациите в Казахстан. Президентът разпореди следствие на аргументите за размириците, продължаващи пети ден.

Новак Джокович е настанен в хотел за карантинирани, до момента в който изчаква решението на управляващите в Австралия по жалбата му, че не го позволяват в страната като неимунизиран.

" Психическите последици от пандемията ще са несравнимо по-тежки спрямо физическите последици от вируса " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Доверявате ли се на новината, че тежък Коронавирус състарява мозъка с 10 години? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха, чуйте в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Доверявате ли се на новината, че тежък Коронавирус състарява мозъка с 10 години? "

До този миг превес имат отговорите " Да / Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР