Какво се случи до този час? Високите цени са най-големият проблем

...
Какво се случи до този час?
Високите цени са най-големият проблем
Коментари Харесай

В Украйна не дрънчи на война, показва анкета сред слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Високите цени са най-големият проблем на България сега, считат 44 % от българите съгласно проучване на " Тренд ".

Стефанос Циципас се класира за полуфиналите на Откритото състезание на Австралия по тенис.

Евентуално съветско навлизане в Украйна може да съставлява " най-голямата инвазия " след Втората международна война, съобщи американският президент Джо Байдън. И увери, че войски на Съединени американски щати в Украйна няма да бъдат разполагани.

" По-скоро дрънчи на продадено оръжие и като се завърши с алъш-вериша, ще спадне и пушилката " - това е един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Дрънчи ли на война сред Русия и Украйна? Още от вашите отзиви можете да чуете да края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Дрънчи ли на война сред Русия и Украйна? " - това ви питаме през днешния ден, след изявлението на премиера Кирил Петков, че напрежението сред двете страни се подвига, само че не дрънчи на война. Темата ще бъде разисквана на съвещанието на Министерския съвет, както и на изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР