Какво се случи до този час? След смъртта на Елизабет Втора,

...
Какво се случи до този час?
След смъртта на Елизабет Втора,
Коментари Харесай

Podcast слушателите не очакват задържане на цените на горивата под 3 лв

Какво се случи до този час?

След гибелта на Елизабет Втора, Англия приготвя евентуално най-голямата в историята си интервенция по сигурността.

Българското държавно управление ще изиска 130 милиона евро от европейския фонд " Солидарност " за справяне с вредите от наводненията в Карловско.

Американски спринтьор удари 10-годишен връх на Юсеин Болт по време на финалите на Диамантената лига в Цюрих.

" Правителството може и в този момент да направи бензина под 3 лв. за литър. Само би трябвало да понижи акциза " - един от мненията ви по отношение на днешния ни въпрос: " Очаквате ли държавното управление да склони " Лукойл " за бензин под 3 лева за литър? ". Какво още споделихте с нас досега, ще ви разкажем в края на подкаста.

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Късметлия завоюва 11 милиона евро от интернационалната лотарийна игра Викинглото с билет, платен в Любляна. Това е първият джакпот на играта, извоюван в Словения, заяви словенският лотариен оператор, представен от уеб страницата " Словения таймс " и Българска телеграфна агенция. А какъв брой пари ще получи спечелилият, чуйте в новините.

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли държавното управление да склони " Лукойл " за бензин под 3 лева за литър? " - това ви питаме във връзка със почналите диалози сред съветската компания и служебното държавно управление в посока задържане на цените на горивата под 3 лв.. 

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР