Какво се случи до този час? Ще бъде ли допуснато за

...
Какво се случи до този час?
Ще бъде ли допуснато за
Коментари Харесай

Podcast слушателите с категорично Не за подкрепа на проекта Изправи се България

Какво се случи до този час?

Ще бъде ли позволено за разглеждане настояването на правосъдния министър за предварително освобождение на основния прокурор - това разисква Висшият правосъден съвет.

Държавата предлага повече заплатен отпуск за бащите при развъждане на деца до 8 години.

Националната изложба в Лондон промени име на картина на Дега, след сигнали, че таньорките на нея носят панделки в цветовете на Украйна.

" Поредното формирование, което няма концепция! Отново приказваме за индивида, а не за концепцията! " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Изправи се.БГ " ще става партия. Ще я подкрепите ли? ". Какво още написахте по тематиката досега, ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Изправи се.БГ " ще става партия. Ще я подкрепите ли? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на идното следобяд учредително заседание на инициативния комитет, който ще работи за основаването на новата партия. А началото на групировката ще бъде сложено на 1 май.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР