Какво се случи до този час? Северният централен район у нас

...
Какво се случи до този час?
Северният централен район у нас
Коментари Харесай

Минималната заплата да зависи от професията, искат повечето слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Северният централен регион у нас е на прага на локдаун, защото 72,5% от болничните кревати за интензивно лекуване на пациенти са заети, демонстрира обновената към 17 януари карта за Коронавирус ситуацията в страната, оповестена на уеб страницата на Министерски съвет. Според новия План за справяне с пандемията при над 80% претовареност на интензивните кревати ще се минава към затваряне. Страната е разграничена на шест клъстера, а ограничения ще се вкарват на районно равнище.

Председателят на антикорупционната комисия Сотир Цацаров е подал оставката си в Народното събрание.

" Не единствено от типа на специалността, само че и от степента на обучение би трябвало да зависи " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Подкрепяте ли минималната заплата да зависи от специалността? ". Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в края на този подкаст.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли минималната заплата да зависи от специалността? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР