Какво се случи до този час? Със заявката, че ГЕРБ излиза

...
Какво се случи до този час?
Със заявката, че ГЕРБ излиза
Коментари Харесай

Отиваме на избори, а след тях – подобен парламент, очакват Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Със поръчката, че ГЕРБ излиза от изолацията, в която се намира в Народното събрание, Бойко Борисов се яви на лидерската среща с Българска социалистическа партия. Според него в този момент в изолираност се слага " Продължаваме промяната ", които не участват на днешните диалози. Борисов повтори и че в този момент не могат да поддържат Българска социалистическа партия за държавно управление, само че щял да беседва с хората си в бъдеще тази позиция да се промени, защото и самата Социалистическа партия се трансформирала в последно време. Корнелия Нинова очерта четири значими въпроса за решение. В зала Изток за диалози с Българска социалистическа партия пристигнаха и водачите на Движение за права и свободи и " Български напредък ", които още веднъж приканиха за намиране на разговор в интерес на бъдещото ръководство.

На фона на кървавите и смъртоносни боеве край Соледар и Бахмут, в съветските бойни елементи назрява нов скандал. В изявление, представено от съветски и западни медии, генералът от запаса Виктор Соболев разгласи, че възбраната военните да имат бради би трябвало да продължи да е в действие, както и да не им се позволяват смарт телефони и таблети. Според него това е част от обикновената дисциплинираност. Известно е, че мнозина починаха поради потреблението на мобилните си телефони. Ръководителят на частната военна армия " Вагнер " Евгений Пригожин, който също е в спор с съветското командване, дефинира апелите на Соболев като неуместни " архаизми от 60-те години на предишния век ".

Григор Димитров и Новак Джокович ще се изправят един против различен в събота, в комфортно за всеки български почитател на тениса време. Двамата ще открият вечерната сесия, която започва в 10 часа наше време на " Род Лейвър Арена ". Мачът ще можете да следите гейм по гейм онлайн в Corner.bg. Двубоят посред им е от третия кръг на Australian Open, а спечелилият ще играе против австралиеца Алекс де Минор и французина Бенжамен Бонзи.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

 

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

Колумбийската флота избави мъж от Доминика, оживял на платноходка 24 дни в Карибско море, като се е изхранвал единствено с кетчуп, чесън на прахуляк и подправки на кубчета, съобщи Асошиейтед прес. Чуйте повече за " корабокрушенецът " в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

 

При следващи предварителни избори очаквате ли " още от същото "?, ви питаме през днешния ден. До този миг превес има отговорът " Да ".



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР