Какво се случи до този час? Само за няколко часа -

...
Какво се случи до този час?
Само за няколко часа -
Коментари Харесай

Кантарджиев: Предразположените към инфаркт и инсулт да стоят на топло

Какво се случи до този час?

Само за няколко часа - 46 души починаха в запалил се рейс на автомагистрала " Струма ", а 9 души починаха при пожар в дом за възрастни хора във Варненско.

Изгорелият рейс е с македонска регистрация. Сред починалите има 11 деца, оживели са единствено седем души, които са съумели да разбият прозорец и да се измъкнат. Инцидентът е станал малко след два часа тази нощ, покрай пернишкото село Боснек. Повечето от пътувалите в рейса са македонски жители, Северна Македония ще разгласи дни на народен печал. У нас сега са министър председателят Зоран Заев, министърът на външните работи Буяр Османи, министърът на опазването на здравето Венко Филипче.

Оцелелите при злополуката са настанени в " Пирогов ". Сред тях има момиче на 16 години. Всички са в устойчиво положение, заяви шефът на болничното заведение проф. Иван Поромански.

Със захлаждането на времето хората на възраст и предразположените към инсулти и инфаркти би трябвало да внимават и да стоят на топло - още от здравните препоръки на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в подкаста.

Съставянето ще мине безпрепятствено, проблемите ще дойдат по-късно. Това е един от знаковите мнения, които пишете по тематиката ни през днешния ден: Очаквате ли безпроблемно и бързо сформиране на държавно управление?. Какво още споделихте с нас досега, очаквайте в края на подкаст новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли безпроблемно и бързо сформиране на държавно управление? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР