Какво се случи до този час? С близо 18 процента по-ниска

...
Какво се случи до този час?
С близо 18 процента по-ниска
Коментари Харесай

Да насърчат пенсионер да се ваксинира заради 75 лв.? Podcast слушателите казват Не

Какво се случи до този час?

С близо 18 % по-ниска цена на природния газ през февруари оферират от " Булгаргаз ".

Пожар в държавната психиатрия " Св. Иван Рилски " се размина без жертви и потърпевши. Огънят е тръгнал от цигара на пациент.

Вашингтон ще би трябвало да одобри съветското искане за неразширяване на НАТО на Изток. Предстои американските военни да изоставен Източна Европа, което ще погребе режима в Киев, а до година-две и НАТО. Това предвижда израелски политолог и някогашен началник на загадка работа пред вестник " Московский Комсомолец ". Какви са мненията през днешния ден в Москва към рецесията с Украйна, чуйте в обедните Podcast Новини.

" Не бих си разрешил да се меся в решението на никого. А и естествените хора не го вършат поради 75 лева " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Ще насърчите ли пенсионер да се имунизира, с цел да получи еднократно 75 лева? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ще насърчите ли пенсионер да се имунизира, с цел да получи еднократно 75 лева? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на първото погашение на такива тласъци на близо 695 хиляди пенсионери със приключен имунизационен курс или сложена бустерна доза против Коронавирус.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР