Какво се случи до този час? Прокуратурата няма да образува досъдебно

...
Какво се случи до този час?
Прокуратурата няма да образува досъдебно
Коментари Харесай

Мораториумът върху цената на тока, водата и парното се подкрепя от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Прокуратурата няма да образува досъдебно произвеждане по проблема с двойното поданство на Кирил Петков, стана ясно на брифинг на Специализираната прокуратура. Преписката бе формирана през август. На 13 декември е получен отвод от формиране на досъдебно произвеждане и с цел да се разсеят подозрения за безпристрастност, преписката е била изпратена на Софийската районна прокуратура. Проверката е приключила през вчерашния ден, също с отвод за формиране на досъдебно произвеждане от прокурора.

Парламентът се зае с прецизирането на мораториума върху цените на тока, парното и водата. Бившият енергиен министър Теменужка Петкова видя новите ръководещи като " гумен щемпел на изпълнителната власт " откакто през вчерашния ден след съвещание на Министерския съвет Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера, разгласи, че наложеният мораториум е " неразбираем " и би трябвало да бъде прегласуван.

" По-важното е да се откри генерално решение на казуса, тъй като борсовите цени всеки ден са разнообразни и наклонността е към увеличение " - това е единствено един от знаковите мнения в анкетата ни: " Подкрепяте ли наложения мораториум върху цените на тока, водата и парното? " Още любопитни слушателски отзиви ще чуете в края на Podcast новините.

Започват съкращения, в случай че бизнесът не получи помощ поради скъпия ток, предизвести Добрин Иванов, изпълнителен шеф на Асоциацията на индустриалния капитал в България.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Подкрепяте ли наложения мораториум върху цената на тока, водата и парното? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР