Какво се случи до този час? Производители на плодове и зеленчуци

...
Какво се случи до този час?
Производители на плодове и зеленчуци
Коментари Харесай

На протест в София земеделци ще искат помощ от държавата

Какво се случи до този час?

Производители на плодове и зеленчуци упорстват за държавни дотации, поради увеличените разноски за развъждане на тези аграрни култури. Затова излизат на митинг през министерството на земеделието идващия вторник. Какво още съобщи за Podcast новините Тодор Джиков от Националната асоциация на картофопроизводителите, ще чуете по-късно.

Украйна предприе контранастъпление в няколко региона на бойни дейности и по този метод " коренно трансформира обстановката ", споделя непосредствен до Зеленски.

" При състояние, че акцизът и Данък добавена стойност са лев и 50 стотинки на литър, страната постоянно може да подкрепи цената. Готов съм да се обзаложа, че няма да го направи! " - това е един от знаковите мнения, свързани с днешния ни въпрос: " Заради повишаването на горивата, Франция поема 15 цента от цената на литър. Очаквате ли това да стане и у нас? ". Какво още споделихте с нас досега, чуйте в Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Заради повишаването на горивата, Франция поема 0.15 евро от цената на литър. Очаквате ли това да стане и у нас? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Не ". Повдигаме въпроса откакто стана ясно, че от 1 април Франция ще субсидира с 0,15 евро всеки литър заредено гориво, с цел да помогне на водачите да се оправят с растящите цени.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР