Какво се случи до този час? Прогноза на проф. Тодор

...
Какво се случи до този час? Прогноза на проф. Тодор
Коментари Харесай

Над 100 хиляди ваксини идват у нас през март. Как ще стане това?

Какво се случи до този час?

Прогноза на проф. Тодор Кантарджиев: след още една година КОВИД-19 ще стане сезонен вирус.

В Румъния глобиха уредник на митинг против наложителната имунизация.

Признание за Мария Бакалова: българката завоюва премията " Изборът на критиците " в Съединени американски щати.

Подробно по тематиките от деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Американски компании са създали пробно лекарство против Covid-19, което дава обещание да бъде тип " Тамифлу " за пандемията, откакто е дало позитивни резултати в авансово изследване, стана ясно през уикенда по време на виртуална среща на учени. За обещаващите резултати оповестява един от разработчиците на лекарството, представен в публикация на изданието " The Wall Street Journal ". Хапчето доста e понижило инфекциозния вирусен товар при хора в изследване, което е на междинен стадий, след петдневно лекуване. В ход е в допълнение изследване, само че в случай че лекарството се окаже със дарба да лекува хора с Covid-19, които демонстрират признаци, то ще поддържа ограничавания все още боеприпас от препарати за лекуване и ще бъде първият орално одобряван антивирусен препарат против заболяването.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР