Какво се случи до този час? Продължава сагата между вътрешното министерство

...
Какво се случи до този час?
Продължава сагата между вътрешното министерство
Коментари Харесай

Да дадем на Украйна каквото тя иска, ще призоват довечера шествия в София, Варна и Бургас

Какво се случи до този час?

Продължава сагата сред вътрешното министерство и прокуратурата - в епизод следващ Гешев и Рашков не могат да се схванат има ли следствие против финансовия министър.

Бизнесменът Васил Божков с онлайн конференция. " Готов съм да се върна да потвърждавам в България ", споделя той.

Правителството би трябвало да съобщи ясната си позиция по отношение на войната в Украйна, а когато бъде поискано нещо от страната ни, то да бъде обещано - какво още ще изискат участниците в мирното шествие в поддръжка на украинския народ довечера, ще чуете по-късно в Podcast новините.

" Кой и по какъв начин чака да бъде сменен персоналният превоз с градски, откакто градските рейсове са с шпации от 20 минути " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Сменихте ли колата с градски превоз поради цените на горивата? ". Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Сменихте ли колата с градски превоз поради цените на горивата? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Не ". Повдигаме въпроса откакто заместник-председателят на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива Димитър Хаджидимитров сподели, че потреблението на горива у нас е спаднало с 30%.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР