Какво се случи до този час? Президентът Румен Радев връчи третия

...
Какво се случи до този час?
Президентът Румен Радев връчи третия
Коментари Харесай

Не само БСП, никой в НС няма шансове с третия мандат, смятат Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Президентът Румен Радев връчи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на " Българска социалистическа партия за България ". " Ще създадем всичко, каквото е належащо. Най-важното е да имаме проект. Предвиждаме 4 стъпки - през днешния ден ще решим по кое време привикваме Националния съвет, тази седмица ще е. Ще беседваме с кои партии да преговаряме в Народното събрание - ще желаеме мандат да преговаряме с всички. Третата стъпка е - ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии, с цел да се изясним желаеме ли да има държавно управление или се играят игрички и се трансферира горещият картоф, за да не се понесе отговорност за предварителни избори ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която получи досието. 

Десетки души към момента са в неопределеност след съветския удар в събота против жилищен блок в източния украинския град Днепро, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски. Потвърдена е гибелта на 29 души. Сред жертвите е и 15-годишно момиче. 10 от потърпевшите оставатв тежко положение. Междувременно в Германия стартира разширена бойна подготовка на украинските сили, проведена от Съединените щати.

Действащият първенец Рафаел Надал стартира с победа присъединяване си на Откритото състезание на Австралия. Матадора победи британеца Джак Джрейпър с 3:1 сета в мач, траял 3 часа и 40 минути. Срещата се оказа много по-трудна от предстоящото за Надал, който имаше шанс, че физически проблем не разреши на съперника му да изиграе четвъртия сет на равнище, което доста улесни испанеца. Мачът бе белязан от смешен миг, когато в първия сет едно от децата, подаващи топки, открадна една от ракетите на първенеца, само че всичко се размина с усмивки. Голямата вест от деня на шампионата е, че един от любимците и любим на домакинската аудитория - Ник Кирьос, ще пропусне шампионата поради травма в коляното.

" В която и парламентарно показана партия да беше отишъл третият мандат, надали мандатоносителят ще успее да сформира държавно управление " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " След 2 години и 3 неуспеха: Ще излъчи ли Българска социалистическа партия постоянен кабинет? ".

 

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

 

Последвайте ни в:  -  -   

Какво ни впечатли доскоро?

Босна към този момент има първото електрическо транспортно средство локално произвеждане - електрическо мини камионче. То е предопределено за доставки. Създадено е от екип от млади инженери, които в продължение на две години разработвали характерния модел. Чуйте повече в обедния новинарски Podcast.

А какво ще кажете за това?

" След 2 години и 3 неуспеха: Ще излъчи ли Българска социалистическа партия постоянен кабинет? "  До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР