Какво се случи до този час? Президентът решил на кой да

...
Какво се случи до този час?
Президентът решил на кой да
Коментари Харесай

С кола или без, повечето казват „Да“ на ваучери за гориво, сочи Podcast анкета

Какво се случи до този час?

Президентът решил на кой да връчи третия мандат още преди абсурда с " Нексо " и инспекциите в компанията, както и свързването ѝ с лица от " Демократична България ", не било в основата на неговото решение. Това разяснява Румен Радев пред публицисти, като още веднъж повтори, че Българска социалистическа партия е посочила, че може да влиза в обединения и да ръководи с идеологически съперници. 

" Добре де, аз в този момент карам единствено с крадена нафта. Как мога да се възползвам от отстъпката и да бъда подкрепят?!? " - това е само един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Ваучери за по-евтино гориво, даже да нямате автомобил. Ще се възползвате ли? ".

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

 

Последвайте ни в:  -  -  

Какво ни впечатли доскоро?

А какво ще кажете за това?

" Ваучери за по-евтино гориво, даже да нямате автомобил. Ще се възползвате ли? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Да. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР