Какво се случи до този час? Омбудсманът се зае с високите

...
Какво се случи до този час?
Омбудсманът се зае с високите
Коментари Харесай

Давате ли път на водачи с лукс автомобили, независимо от предимството?

Какво се случи до този час?

Омбудсманът се зае с високите цени на твърдите горива за отопление.

Катастрофи у нас не престават да взимат жертви - бус, пренасящ деца, катастрофира в Монтана, две са потърпевши. Две дами пък починаха при произшествия в Плевен и Русе.

Дори най-близките до Русия - Сърбия и Казахстан, отхвърлят да признаят резултатите от референдумите в окупираните украински територии. 

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:  

Последвайте ни в:  -  - 

 

 

Какво ни впечатли доскоро?  

" Мамо, аз не желая война! " - по този начин е озаглавена галерия на детски рисунки, която този следобяд ще бъде  открита в двора на полското посолство у нас. Защо разликата във възрастта на участниците е 76 година? Ще научите в Podcast новините. 

 

А какво ще кажете за това?

В прокуратурата има показания, че Димитър Любенов, който със своето " Порше Панамера " през вчерашния ден на околовръстното на София умъртви французина Лорен Пети, се е държал безочливо след злополуката. " К`во ви пука за нек`ви французи, вие българи ли сте? ", крещял той. След съдбовния удар Димитър се интересувал повече от положението на колата си, написа " ", базирайки се на очевидци. Отказал е да бъде тестван с дрегер, чакат се резултатите от кръвната му проба. Засега е упрекнат единствено за злополука с породена гибел. Задържан е за 72 часа, само че ще бъде пожелан непрекъснат арест. 

Ето за какво ви питаме:   

 

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР