Какво се случи до този час? Новият премиер Кирип Петков и

...
Какво се случи до този час?
Новият премиер Кирип Петков и
Коментари Харесай

Кантарджиев: Употребата на антибиотици у нас е безразборна

Какво се случи до този час?

Новият министър председател Кирип Петков и кабинетът му се събират изключително още през днешния ден, не желаят да чакат до на следващия ден, с цел да стартират работа. " Заседанието на държавното управление през днешния ден е изключително, защото министър председателят и членовете му са си сложили за цел незабавно да стартират дейна работа по настоящите и незабавни тематики за страната, без да се чака обичайното постоянно държавно съвещание в сряда ", прецизират от държавния пресцентър.

" Проблемите на България не са заради слаби управнически знания или мениджърски гений, а са от липса на темперамент и гръбнак " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос. " Давате ли 100 дни толеранс на новото държавно управление? " Още любопитни слушателски отзиви ще чуете в края на Podcast новините.

" Когато лекарят ви изписва антибиотик, питайте против коя бактерия или група бактерии ще работи той " - още от седмичния коментар на здравния онлайн съветник на Дир Подкаст проф. Тодор Кантарджиев по-късно.

Обезщетение от общо 380 милиона $ ще получат жертвите на принуждение, полов и душевен тормоз по делото против Лари Насар и Федерацията по гимнастика на Съединени американски щати. Това реши Федералният съд на Индианаполис. Присъдата значи, че 380 милиона $ ще бъдат разграничени сред стотици някогашни гимнастички и служителки в разнообразни структури на този спорт в Щатите, обвинили лекар Насар в похищения, изнудване, полови закононарушения, осведоми " ".

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Давате ли 100 дни толеранс на новото държавно управление? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР