Какво се случи до този час? Носителите на менингококи могат да

...
Какво се случи до този час?
Носителите на менингококи могат да
Коментари Харесай

Кантарджиев: Ако след антибиотик отново има менингококи, курсът се повтаря

Какво се случи до този час?

Носителите на менингококи могат да се върнат назад в детски колектив след двудневен антибиотичен курс. В редките случаи на нов позитивен тест за носителство, това не значи, че бактерията е жива, само че курсът се повтаря - още от седмичния здравен коментар за Podcast новините на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в Podcast новините.

Продължават договарянията по съдружното съглашение сред четирите обединения на смяната. Президентът Румен Радев организира политически съвещания и през днешния ден, последната от тях ще бъде с партия " Възраждане ".

След вчерашната полицейска акция в редакцията на " Труд ", тази заран притежателят му Петьо Блъсков се появи с хамали и камион за изнасяне.

От " Мангъров е споделил истината такава, каквато е " до " Отдавна трябваше да му лишават правата " са мненията по днешната ни анкета: " Мислите ли, че доцент Мангъров е нарушил професионалната нравственос? ". Още отзиви по тематиката ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Мислите ли, че доцент Мангъров е нарушил професионалната нравственос? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР