Какво се случи до този час? Жълт код е въведен във

...
Какво се случи до този час?
Жълт код е въведен във
Коментари Харесай

Емоции по въпроса за санкции за родители на недисциплинирани ученици

Какво се случи до този час?

Жълт код е въведен във всички области в източната половина на страната, като предизвестие за обилни превалявания от дъжд до 20-30 литра на квадратен метър, а в обособени региони в Североизточна България и повече. В планинските курорти пък новата снежна завивка основава лавинна заплаха. Условията за ски са положителни, само че туристите би трябвало категорично да съблюдават маркировката и да са изключително деликатни, поучават от Планинската избавителна работа. Шофьорите също да са бдителни. Двама души са починали, а 14 са ранени при пътни произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От Агенция " Пътна инфраструктура " пък твърдят, че 704 машини са на терен и обработват пътните сектори.

Природният газ ще е с близо 30% по-евтин от февруари и ще се продава за към 130 лв. за мегаватчас без такси и данъци - това разгласи изпълнителният шеф на " Булгаргаз " Деница Златева по време за разискването на цените в енергийния регулатор. За съпоставяне този месец цената на синьото гориво е в размер на 179,33 лв. за мегаватчас.

Бившият американски президент Доналд Тръмп счита, че би могъл да контракти преустановяване на спора в Украйна за 24 часа. " Ако аз бях президент, войната сред Русия и Украйна в никакъв случай нямаше да се случи. Но даже и в този момент, като президент, бих могъл да договоря преустановяване на тази ужасна война в границите на 24 часа ", цитира " Нюзуик " думите на Тръмп в обява в обществената мрежа Truth Social. Тръмп нееднократно е предупреждавал, че обстановката в Украйна може да прерасне в трета международна война. По-рано, разяснявайки дейностите на администрацията на настоящия президент на по отношение на Украйна, Тръмп съобщи, че спорът би трябвало да бъде преустановен със съглашение, а не да се изпращат милиони долари помощ на Киев.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Бившият английски министър председател Борис Джонсън е проработил близо 1 милион паунда единствено за месец отвън Народното събрание. А по какъв начин тъкмо, чуйте в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР