Какво се случи до този час? Две новородени бебета са били

...
Какво се случи до този час?
Две новородени бебета са били
Коментари Харесай

Очаквате ли след Байдън - Зеленски Путин да спре ударите в Украйна?

Какво се случи до този час?

Две новородени бебета са били разменени в столична АГ болница, оповестява " 24 часа ". Случаят е отпреди няколко месеца, само че до установяването му се е стигнало при започване на тази седмица. Заради подозрение, че детето, което отглежда не е нейно, два месеца след раждането, жена е поискала ДНК тест. Той удостоверил, че пеленачето, с което се е прибрала от болничното заведение, не е нейно. Жената алармирала болничното заведение, която почнала вътрешна инспекция. Установено било, че номерът на гривничката, която се слага на детето при раждане, не подхожда на този на майката.

Бургаската полиция разкри скица за продажба на хранителни артикули за деца с изминал период на валидност отпреди 5 години. Огромни количества негодна стока са конфискувани от чиновници на " Икономическа полиция " в Бургас, открити в магазин и склад за търговия на едро и дребно. Установени са голям брой захарни, шоколадови и други произведения, на които е премахнат срокът на валидност на производителя и подложен нов от чиновници на бургаска компания. Иззети са печати, мастило, сензори и други принадлежности, употребявани за превръщане на периода на валидност. Фабричните периоди се заличавали, посредством заличаване с ацетонови разтвори или посредством слагане на стикер с подправени такива.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  -   

Какво ни впечатли доскоро?

Авиокомпания " Луфтханза " отказала помощ на сина на българския дипломат в Съединените щати Георги Панайотов поради това, че " България е част от Руската федерация " - това написа на страницата си във " Facebook " посланикът и някогашен длъжностен министър на защитата. Чуйте повече в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще бъде през днешния ден във Вашингтон за среща с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, заяви CNN. Преди дни Зеленски призна в изявление за френска телевизия, че е бил приканван да седне на масата за договаряния с Москва. В същото време в. " Политико " заяви, че администрацията на Съединени американски щати е настояла пред президента на Украйна да не изключва опцията за договаряния с Путин. Путин пък се чака до дни да направи значимо известие, заяви при започване на тази седмица съветската държавна телевизия по време на предаването " Москва. Кремъл. Путин ". Засега обаче точната датата на събитието не е известна.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР