Какво се случи до този час? Двама полицаи загинаха по време

...
Какво се случи до този час?
Двама полицаи загинаха по време
Коментари Харесай

Мислите ли, че зимата може да промени политиките в полза на Русия?

Какво се случи до този час?

Двама служители на реда починаха по време на гонка на рейс с незаконни мигранти в Бургас. Вътрешният министър даде обещание съществени ограничения против натиска и каналджийството в околните няколко дни.

От през днешния ден маските в градския превоз са целесъобразни. По морето работят спомагателни екипи за незабавна здравна помощ.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

31 милиона $ би трябвало да изплати окръг Лос Анджелис на ищците по дело, заведено поради фотоси от мястото на злополуката, при която почина баскетболистът Коби Брайънт. Това отсъдиха в сряда правосъдни заседатели, съобщи " Франс прес ". За какво беше заведени искът, описваме в новините.

А какво ще кажете за това?

Студените зими помогнаха на Москва да победи Наполеон и Хитлер. Владимир Путин сега разчита, че внезапно възходящите цени на силата и вероятният ѝ дефицит тази зима ще убедят европейските водачи да накарат Украйна да се съгласи на помирение - при изискванията на Русия, написа, като цитира разбор на организация " Ройтерс ".

" Имаме време, можем да изчакаме. Ще бъде сложна зима за европейците. Може да станем очевидци на митинги, вълнения. Някои европейски водачи може да се замислят дали да не престават да поддържат Украйна и да решат, че е време за съглашение ", декларира пред организацията източник, непосредствен до съветските управляващи, поискал анонимност. Според различен източник от Кремъл, Москва към този момент вижда разколебано европейско единение.

Според американски публични лица няма признаци руснаците да възнамеряват завършек на войната, и предвиждат, че тя ще е дълга, написа " Ройтерс ". " Всички стопански знаци в този момент стават негативни. Ще бъде по-трудно да мотивираме хората, които треперят в жилищата си, да одобряват компликациите, в случай че не се вижда, че Украйна печели ", отбелязва Нийл Мелвин, анализатор в английски мозъчен концерн. Той е на мнение, че натискът за политическо съглашение може да нарасне и това може да раздели съдружниците в Европейски Съюз, както и тези в НАТО.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР