Какво се случи до този час? До мунис 20 градуса отчетоха

...
Какво се случи до този час?
До мунис 20 градуса отчетоха
Коментари Харесай

Засега идея за нова лява формация няма подкрепа от повечето слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

До мунис 20 градуса регистрираха термометрите в Чепеларе. На минус 17 Албания разгласи неучен ден за учениците.

" Засиленото наличие на НАТО в Черно море не е изключителна обстановка ", успокои министър председателят Кирил Петков. " Не дрънчи на война ".

" Нова, нова, какъв брой да е нова? Пак старите муцуни " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Бихте ли подкрепили нова лява политическа групировка у нас? " Какво още споделихте с нас досега, чуйте в обедните Podcast вести.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Бихте ли подкрепили нова лява политическа групировка у нас? " ви питаме през днешния ден. Въпросът идва откакто социологът Първан Симеонов от " Галъп Интернешънъл " разяснява пред, че " към този момент можем да кажем, че Българска социалистическа партия е партията на Корнелия Нинова " и че " може да се окаже, че социалистическата партия, както Съюз на демократичните сили, не си намира нова работа след края на прехода ". Според социолога се отваря място за нова групировка, макар, че " мъчно се основава нова партия с парчета ". " " добавя тематиката, като написа, че се приготвя основаването на необятна лява платформа, която да сплоти доста неправителствени и цивилен организации, академични преподаватели и известни персони, гравитиращи към Румен Радев.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР