Какво се случи до този час? Дни преди коледните празници, цените

...
Какво се случи до този час?
Дни преди коледните празници, цените
Коментари Харесай

Първите решения на кабинета не се одобряват от слушателите на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Дни преди коледните празници, цените на таксиметровите услуги в София се подвигнаха с 30 %. Дневната цена към този момент е 1,05 лева на километър при 0,77 лева до момента. 1,21 лева е нощната цена, която до момента беше 0,88 лева Началната такса също се трансформира - усилва се от 2,10 лева на 2,42 лева, съобщи

А може ли страната да замрази плануваното повишаване на тока и парното, ще разберем до часове. Следобед министър председателят и министрите ще разгласят разискваните от тях ограничения по отношение на препоръчаните нови цени на парното и тока, както и по какъв метод страната ще помогне на обитаемоте места, потърпевши от наводненията през последните няколко дни. Както съобщи през вчерашния ден министър председателят Кирил Петков, през днешния ден той и министрите ще се срещнат с регионалните шефове на Благоевград, Смолян и Кърджали.

Новият обществен министър увери, че Коронавирус добавките за пенсионерите се резервират и след Нова година. Няма да има пенсионер, който до момента е получавал една сума, а след Нова година - по-малко от това, което е взимал досега. Това съобщи в ефира на общественият министър Георги Гьоков. Според него таванът на пенсиите би трябвало да отпадне.

Легендата от NBA Стеф Къри публично стана играчът с най-вече тройки в историята на баскетболната асоциация. Гардът осъществя пет пъти от далечна отдалеченост против Ню Йорк Никс и по този начин счупи върха на Рей Алън. Всички играчи на паркета поздравиха 33-годишния американец, който е част от НБА от 2009-а и през всичкото това време игра единствено за Голдън Стейт.

" Какви решения? Те още си приказват и разискват " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Одобрявате ли първите решения на съдружното държавно управление? " Още любопитни слушателски отзиви ще чуете в края на Podcast новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Одобрявате ли първите решения на съдружното държавно управление? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР