Какво се случи до този час? Депутатът от Има такъв народ

...
Какво се случи до този час?
Депутатът от Има такъв народ
Коментари Харесай

Личен лекар: Глупаво е да разпечатваме електронни документи за отчитане пред НЗОК

Какво се случи до този час?

Депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов не бил посочил междинен пръст на фотографията от съдружния съвет в неделя, това бил " инцидентно заловен миг ". А в Европейския парламент глобиха евродепутата от партията на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки за жеста, който бе общопризнат като нацистки привет.

Поредна свада сред младежи приключи с прободна рана в корема за 14-годишно момче. Рано тази заран момчето е потърпевшо, откакто друго - 15-годишно, го намушкало в корема. Пострадалият е в болничното заведение в Благоевград, за благополучие, без наранени вътрешни органи.

Част от профилактичните проучвания за деца, препоръчани от здравното министерство, би трябвало да се насочат единствено към рисковите групи, а лекарите би трябвало да бъдат освободени от задължението да се регистрират на Здравната каса с хартиени документи - още от коментара на доктор Костадин Сотиров от Националното съдружие на общопрактикуващите лекари ще чуете в Podcast новините.

" Не стопират да се сипят язвителни забележки за четворната коалиция. Недоволните все едно се сърдят на себе си. Да се обединят към 1 партия и няма да има четворна коалиция. Борисов или Тодор Живков няма да се върнат. Свиквайте с четворни обединения, това е народна власт " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " ГЕРБ първа политическа мощ. Мислите ли, че Борисов се връща на бял кон? " Кои други ваши отзиви ни впечатлиха чуйте в подкаста:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" ГЕРБ първа политическа мощ. Мислите ли, че Борисов се връща на бял кон? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Не ". Повдигаме въпроса след изследването на " Маркет линкс ", съгласно което година след последните постоянни парламентарни избори партията на Бойко Борисов задминава " Продължаваме промяната " и в случай че изборите бяха през днешния ден, ГЕРБ биха получили малко над 22%, следвани от Политическа партия с поддръжка от 19,7 на 100.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР