Какво се случи до този час? Ден на траур в област

...
Какво се случи до този час?
Ден на траур в област
Коментари Харесай

Смятате ли, че машинното гласуване дава сигурност на вашия глас?

Какво се случи до този час?

Ден на печал в област Бургас - чиновници на Министерство на вътрешните работи в цялата страна ще отдадат респект към паметта на служителите на реда, починали при тежкия случай с рейс, пренасящ незаконни мигранти.

Правителството чака отговор от " Газпром " по отношение на готовността за обновяване на договарянията по съществуващия контракт.

За шеста поредна година Лудогорец се класира в груповата фаза на " Лига Европа ".

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Шофьори в Южна Швеция получиха неправилно предизвестие за въздушна офанзива, а случаят беше сметнат за сериозен от транспортните управляващи в страната, в подтекста на войната в Украйна, съобщи " Франс прес ". Какво още се знае за него, чуйте в новините.

А какво ще кажете за това?

" Няма по какъв начин някой да се свърже отдалечено към машините за гласоподаване, те нямат външна съгласуваност " - това твърди заместник-министърът на електронното ръководство Благовест Кирилов. В изявление за той изясни, че задачата на провеждащото се сега публично разискване на обновената методика за сходство на машините има за цел да даде гласност и да увеличи интереса към гласоподаване. Методиката включва инспекциите, които подсигуряват надеждността на хардуера и на софтуера на машините, изясни Кирилов.

По думите му Министерството на електронното ръководство взаимно с Българския институт по метрология и Българския институт за стандартизация удостоверяват софтуера и цялостния комплект от хардуер и програмен продукт, предстоят и проби.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР