Какво се случи до този час? Да бъде ли зеленият сертификат

...
Какво се случи до този час?
Да бъде ли зеленият сертификат
Коментари Харесай

72% казват, че няма да се ваксинират само заради срока на зеления сертификат

Какво се случи до този час?

Да бъде ли " зеленият документ " вход за Народното събрание и за какво депутатите не разискват всякога, в който се нарушава свободата на словото - тези два въпроса скараха националните избраници още в първия ден на 47-то Народно заседание. Министър Велислав Минеков бе в Народното събрание по искане на ГЕРБ-СДС, с цел да отговори на въпроси по проблема с в. " Труд ".

" Ако някой се имунизира, най-вероятно го прави, с цел да бъде предпазен, а не с цел да получи някакъв си документ! " - това е единствено един от знаковите мнения по днешната ни анкета: " Ще се ваксинирате ли отново, в случай че срокът на зеления документ стане 9 месеца? "

Медикамент, употребен за лекуване на тежки възпаления на дихателните пътища при недоносени бебета, не се внася у нас от два месеца, а в последните седмици всеки трети сигнал за липса на медикаменти е поради липса на разтвори и суспензии за инхалатор, сигнализират от Българската асоциация за развиване на паралелна търговия. Предлагат вид по какъв начин да не се стига до изчезнали лекарства.

Световният боксов съвет публично подреди да се организира мач сред Тайсън Фюри и Дилиън Уайт. Това значи, че към този момент Фюри няма да се срещне с Олександър Усик в мач, който да излъчи абсолютния международен първенец в тежката категория, каквото бе желанието му, осведоми " ".

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Ще се ваксинирате ли отново, в случай че срокът на зеления документ стане 9 месеца? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР