Какво се случи до този час? Чинията на Бузлуджа може да

...
Какво се случи до този час?
Чинията на Бузлуджа може да
Коментари Харесай

Отварят чинията на Бузлуджа за туристи, търсят се дарители

Какво се случи до този час?

" Чинията " на Бузлуджа може да отвори порти за туристи още това лято - какво друго описа за Podcast новините арх. Дора Иванова от фондация " Проект Бузлуджа ", чуйте в Podcast новините.

Здравните специалисти наблюдават с внимание растежа на Коронавирус случаите в Германия, Франция и други страни, надяват се това да не е шеста вълна. Китай затвори 9-милионния град Шънян. Епидемичният гърмеж, който се следи там, слага на тестване тактиката на китайските управляващи за " нулев Коронавирус ".

" Разправят, че тази година морето щяло да бъде бомба " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Променят ли проектите ви за отмора на Черно море изказванията за свободно плаващи мини? ". Кои други ваши отзиви ни впечатлиха чуйте:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Променят ли проектите ви за отмора на Черно море изказванията за свободно плаващи мини? " ви питаме дне. До този миг превес имат отговорите " Не ".

Повдигаме въпроса след изказванията на Руската федерация за плаващи мини в Черно море. Според командира на Българските военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов те целят затрудняване на комерсиалното мореплаване и всяване на боязън, в сравнение с да има съществуване на действителна опасност.

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР