Какво се случи до този час? Българският план за възстановяване и

...
Какво се случи до този час?
Българският план за възстановяване и
Коментари Харесай

„Смъртта не е краят“, когато дариш орган и спасиш живот

Какво се случи до този час?

Българският проект за възобновяване и резистентност - един от най-зелените и най-амбициозните. Председателят на Европейска комисия похвали кабинета " Петков " и даде зелена светлина за реализация на документа.

" Статистиката у нас не се трансформира от години - приблизително към 1000 души са в листата на чакащите трансплантация на органи. Понякога понижават с към 100-ина, само че не тъй като са дочакали, а тъй като са изгубили борбата " - още от Александър Николов, чието семейство подарява органите на неговия брат, ще чуете в Podcast новините.

" Няма да спрем, до момента в който не разкрием всичките ви секрети " - " Анонимните " хакнаха Кремъл.

" Някой да е виждал четири кучета да ``държат`` един кокал? " - това е един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Разминавания за Украйна, РСМ, Българска народна банка. Мислите ли, че обединението ще удържи? ". Какво още споделихте с нас досега, че чуете в Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Разминавания за Украйна, РСМ, Българска народна банка. Мислите ли, че обединението ще удържи? " - ви питаме през днешния ден, на фона на това, че четирите партии, които образуваха държавно управление, не могат да се схванат по основни въпроси: Българска социалистическа партия не са съгласни да изпратим оръжейна помощ на Украйна, от " Продължаваме промяната " не одобряват оферти от Има Такъв Народ претендент за началник на Българска народна банка, а Слави Трифонов е неудовлетворен от позицията на премиера по отношение на договарянията със Северна Македония. До този миг превес в допитването ни имат отговорите " Не ".

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР