Какво се случи до този час? 1351 лева е чистият месечен

...
Какво се случи до този час?
1351 лева е чистият месечен
Коментари Харесай

Политиците прехвърлиха отговорността си на президента, убедени са Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

1351 лв. е " чистият " месечен приход, с който един работещ, който живее самичък, би трябвало да разполага, с цел да се устоя. За тричленно семейство от двама възрастни и едно дете до 14-годишна възраст сумата е 2432 лв. - това сочат най-новите данни на КНСБ за четвъртото тримесечие на 2022 година Доходът, нужен за прехрана, нараства с 2,4 на 100 по отношение на третото тримесечие на предходната година и с близо 18 % на годишна база, разяснява президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел прикани страните членки на Европейския съюз да продължат договарянията за потребление на иззети активи на съветската централна банка на стойност 300 милиарда $ за възобновяване на Украйна. Според него нараства мащабът на разрушенията в разкъсваната от война страна. Разходите за реорганизация и възобновяване на Украйна бяха оценени през предишния септември на малко под 350 милиарда евро от Киев, Брюксел и Световната банка. Необходимата сума евентуално продължава да нараства, защото ежеседмичните съветски ракетни офанзиви и офанзиви с дронове повреждат сериозна гражданска инфраструктура като електроцентрали и жилища.

Андрей Рубльов и младият суперталант Холгер Руне бяха създатели на един от най-вълнуващите епизоди на тазгодишния Australian Open. Руснакът завоюва осминафинална борба по допустимо най-драматичния метод - с заключителен тайбрек. Рубльов победи след 6:3, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6, като мачът не беше от най-високо качество, само че на финалния сет и тайбрек бяха доста трагични. Там Рубльов завоюва с 11:9 точки. За Рубльов идва най-тежката задача - да преодолее четвъртфинал в Шлема за първи път в кариерата. Той има шест следващи изгубени мача на тази фаза, в това число два през предходната година.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в:  -  - 

 

Какво ни впечатли доскоро?

53 българи са измежду първите претенденти за носители на нова категория международен връх - " Най-голяма група от хора в света, изкачили Килиманджаро дружно ". На кои двама българи е концепцията, чуйте в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

Никой не желае да ръководи по време на тежки рецесии, с цел да не губи доверие и електорат. Така всичко остава в ръцете на служебното държавно управление и на президента, който би трябвало да носи отговорност. Това сподели Румен Радев в коментар за политическата конюнктура у нас.

Ето за какво ви питаме: 



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 

 

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР