Какво се крие зад образа на т.нар. хейтър“? Дали наистина ...

Какво се крие зад образа на т.нар. хейтър“? Дали наистина

„Хейт Машина“ атакува Vbox7.com

Какво се крие зад облика на така наречен „ хейтър “? Дали в действителност той мрази всичко и всички? Защо е постоянно неразбираем и за какво другите постоянно са му отговорни за нещо?

Новата поредност във ,, която започна през днешния ден , ще се заеме с разгадаването на мистичния облик на “българския хейтър “ . Той е от тези постоянно недоволни хора, които са силни на думи, само че слаби на дейности . За хейт машината няма неразрешени тематики и в случай че би трябвало да нарече нещо с реалното му име – той го прави. И е прям до болежка .

ще ви накара да се посмеете за всички тези неща, които са към нас и ни нервират ежедневно . В ролята на „ хейтър “ ще забележим не кого да е, а сносно познатия артист от – Дойчин Трендафилов.
 хейтър
И още малко за хейт машината, която скоро ще завладее – той обича хип-хоп музиката, само че не признава най-новите хип-хоп реализатори . Влюбен е в Славка Калчева и обича всичко, свързано с нея, в това число и музиката й, само че мрази фолклора по принцип.

Каква ще е първата тематика , която модерният „ хейтър “ е избрал да разнищи? Ще му стигнат ли силите да се справи с всичко, което мрази? Разберете в първия епизод на единствено във

Следете във всеки вторник от 16:00 часа.

Източник: dariknews.bg