Какво се крие зад датата 02.02.2020 г., в която са

...
Какво се крие зад датата 02.02.2020 г., в която са
Коментари Харесай

02.02.2020: Какво се крие зад тази дата?


Какво се крие зад датата 02.02.2020 година, в която са събрани толкоз доста идентични цифри? Много двойки избират дати като днешната, с цел да сключат брак

„ Тази дата е напълно женска и би трябвало да се обясняват връзките с дами. Няма мъжки детайл в нея. Когато се натрупат доста идентични цифри, избива по доста от всичко – и от положителното, и от неприятното на цифрата. В тази дата има единствено вода, което не е добре “, изясни в „ Тази неделя “ по bTV нумерологът Ели Маринова.

Дали тази дата ще донесе благополучие на двойките, които са избрали да сключат брак точно на нея, зависи и от персоналните им цифри.

„ Вярванията са, че годежите се вършат в понеделник и четвъртък, а сватбите – в неделя. Събота не се прави женитба, тъй като е ден на Сатурн, а е и ден на мъртвите “, изясни още Ели Маринова.

„ Всеки човек си има щастливо число и то може да бъде изчислено за всеки самостоятелно. Но човек може и самичък да си избере такова число съгласно личните си чувства и настройки “, разясни нумерологът.

2020-а e и годината на плъха. По думите на нумеролога той е най-интелигентният знак в китайския зодиак. През тази година доста строго е застъпена екологията и опазването на природата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР