Какво се иска, за да спечелиш сърцето на абсолютно всяка

...
Какво се иска, за да спечелиш сърцето на абсолютно всяка
Коментари Харесай

Сваляй мацки като Пийт Дейвидсън: 4-те тактики, с които той печели най-красивите жени!

Какво се желае, с цел да спечелиш сърцето на безусловно всяка жена, която пожелаеш? Мускулите на Арнолд Шварценегър? Финансовото положение на Илън Мъск? Интелектът на Стивън Хокинг? Оказва се, че не. Иска се просто… да си Пийт Дейвидсън.

Така най-малко наподобява, когато погледнем листата с сегашни и някогашни половинки на артиста: от модела Емили Ратайковски до поп дивата Ариана Гранде и риалити иконата Ким Кардашиян, като че ли няма дама, която да e ваксинирана против чара на Пийт. 

Виж още: Официално е: Ето коя е новата половинка на Робърт Патинсън! 

Този факт трансформира въпроса „ Каква е тактиката му за събаряне на дами? “ в алтернатива номер едно за 2022 (след, несъмнено, „ Как по дяволите ще спрем световното стопляне?! “). За някой, който множеството хора биха описали най-много като „ приветлив “ (но сигурно не и „ безумно секси “), артистът несъмнено се радва на забележителен триумф измежду дамите. За благополучие редица от дамите в живота му са коментирали нещата, които го вършат магнетичен. По-долу ви представяме лист с четири такива тактики, с чиято помощ и вие ще можете да сваляте мацки а-ла Пийт:

Здраво стъпил на земята

Милиарди долари, няколко сполучливи бизнеса и милиони почитатели – какво повече би могла да желае Ким Кардашиян? Оказва се, че отговорът е… „ нормалност “. В изявление за шоуто си The Kardashians, риалити дивата разяснява, че се влюбила в Пийт, тъй като той е „ крепко стъпил на земята “. „ Пийт е несъмнено един от най-хубавите хора, които познавам, “ сподели тя. „ Толкова е непретенциозен, благ и прям. Определено бих го описала като „ почтен “. “ Макар множеството дами да нямат голямата популярност на Ким, думите ѝ важат с цялостна мощ: в днешния безреден свят на обществени медии земният и добродушен метод към нещата е измежду най-важните качества на един мъж.

Чувство за комизъм

Актрисата Клои Файнман (която дълго време си партнираше с Пийт в комедийното шоу SNL) неотдавна призна в изявление за Page Six, че схваща „ за какво всички си падат по него “. Причината? „ Той е доста харизматичен и занимателен, “ сподели Клои. Тук няма по какъв начин да не се съгласим с нея: положителното възприятие за комизъм постоянно е печеливша карта!

Виж още: Да бъдем по-добри: Тези 4 звезди бяха определени за " Хората на 2022 година "

Без засегнато его, апелирам

След като неотдавна бе снимана по какъв начин прегръща Пийт пред входа на жилището си, моделът Емили Ратайковски разяснява в ново TikTok видео, че се вижда „ с няколко индивида по едно и също време “. Макар полигамията сигурно да не е за всеки, тук се крие значим урок – а точно, че Пийт очевидно не страда от засегнато его поради обстоятелството, че не е единственият сътрудник на Емили. Липсата на непотребна ревнивост е зелен байрак във всички връзки (както моногамни, по този начин и полигамни), тъй като демонстрира, че индивидът има: 1) положително самочувствие и 2) религия във връзката и връзката ви.

Приключенски дух

В изявление за Vogue през 2020, Ариана Гранде разказа връзката си с Пийт като „ фриволна случка “. „ Беше бясно и вълнуващо, “ откровена бе певицата, разказвайки за това по какъв начин той ѝ оказал помощ да опознае Ню Йорк, откакто тя отишла да прекара лятото там. Тук Ари акцентира значима истина: че пътят към сърцата на всички ни (без значение от пола) минава през споделените завършения.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР